سفارش تبلیغ
صبا ویژن

چرا مخابرات برای مکالمات از سیپ ترانک استفاده می‎کند؟

 

در تماس‏ها و مکالمات مخابرات فرایند درخواست، شروع، برقراری و پایان تحت پوشش پروتکل سیپ ترانک قرار می‎گیرد. با وجودی که اینترنت و شبکه هم می‎تواند بستر مناسبی برای ارتباطات و مکالمات باشد، اما براساس پلتفرم مخابرات، امنیت مکالمات در سیپ ترانک بیشتر از اینترنت است. به همین دلیل تشخیص مخابرات سیپ ترانک است.

همچنین با قابلیت‎های ‎سیپ ترانک مشترکین می‎توانند با ظرفیت بالا میان سوییچ مخابراتی و مرکز تلفن مشترک ارتباط برقرار کنند. از مزیت‎های ‎این فناوری می‎توان به قابلیت برقراری تماس همزمان بین 30 تماس با خطوط شهری اشاره کرد. البته برای اینکه این قابلیت برای مشترکین فراهم شود، باید روی یک سر شماره تماس بیش از یک سیپ ترانک گذاشته شود تا بتوان با آن بیش از 30 تماس همزمان برقرار کرد.

مودم‎های ‎سیپ ترانک مخابرات

مخابرات سیپ ترانک را به دو شکل در اختیار مشترکین خود قرار می‎دهد. در یک شکل آن سیپ ترانک روی زوج سیم مسی قرار می‎گیرد. در این روش از مودم‎های ‎G.SHDSL.BIS (سیپ ترانک) استفاده می‎شود. در شکل دیگر سیپ ترانک بر روی فیبر نوری قرار می‎گیرد. به این دلیل که ارتباط شبکه ای بین مشترکین از طریق فیبر نوری صورت می‎گیرد. در این روش به مودم‎های ‎جی دات بیز نیاز نیست.

مطالعه کنید ! تلفن سانترال چیست و چگونه کار می‌کند؟

سیپ ترانک بر روی دستگاه‎های ‎سانترال پاناسونیک نصب می‎شود. از جمله این سانترال ها می‎توان به سانترال پاناسونیک سری TDE، NS اشاره کرد. همچنین می‎توان پروتکل سیپ ترانک را بر روی تمامی سرورهای voip استاندارد مانند نرم افزار استریسک، الستیکس، سیسکو، 3CX و مرکز تلفن‎های ‎TDE100 و NS500 و همچنین IPPBX‎های ‎استاندارد مانند Grandstream و Yeastar و Zycoo و … نصب کرد.

آیا سیپ ترانک قابل نصب بر روی سانترال‎های ‎قدیمی هست؟

یکی از سوالاتی که اغلب مشترکین می‎پرسند قابلیت نصب سیپ ترانک بر روی سانترال‎های ‎قدیمی است. به دلیل اینکه سانترال‎های ‎قدیمی از خطوط E1 پشتیبانی می‎کنند، نمی توان این پروتکل را روی آنها پیکربندی کرد. اما اگر از روتر سیسکو و ماژول E1 استفاده شود، می‎توان پروتکل سیپ ترانک را بر روی مراکز تلفن مانند TDA پاناسونیک نصب کرد.

نحوه درخواست سیپ ترانک توسط متقاضیان

شماره گذاری و تعرفه ها در سیپ ترانک براساس معیارهای خاصی انجام می‎شود. اما بعد از طی کردن رویه اداری راه اندازی آن به طور کامل انجام می‎شود. متقاضی ابتدا باید مرکز تلفنی که از پروتکل SIP پشتیبانی می‎کند و IP Base باشد، تهیه کند. همچنین داشتن مودم G.shdsl.Biz برای ایجاد ارتباط لازم است. یکی دیگر از شرایطی که متقاضیان استفاده از سیپ ترانک مخابرات باید داشته باشند، استفاده از پهنای باند اینترانتی به میزان مورد نیاز است. این کار برای قابلیت مکالمات همزمان ضرورت دارد. عدم دایری اینترنت بر روی پورت ADSL یا G.SHDSL هم برای استفاده از سیپ ترانک لازم است.

متقاضی قبل از هر کاری باید مدارک مورد نیاز جهت راه اندازی سیپ ترانک مخابرات را آماده کند. این مداک شامل:

  • ارائه فرم کد اقتصادی
  • ارائه معرفی نامه نماینده شرکت
  • اصل و کپی برابر اصل اساسنامه شرکت
  • اصل و کپی و کارت ملی و شناسنامه نماینده شرکت
  • دریافت فرم کارت اشتراک و فرم پرسشنامه و تکمیل آنها
  • ارائه نامه درخواست ممهور به مهر و امضا مدیر عامل و دارندگان امضا شرکت
  • روزنامه رسمی تاسیس و تغییرات شرکت که بیش از 2 سال از تاریخ آن نگذشته باشد